70e KUURNE-BRUSSEL-KUURNE | ZATERDAG EN ZONDAG 24-25 FEBRUARI 2018

Ring Shopping Kortrijk Noord

Ring Shopping voor elk moment in je leven
Er zijn nog klassiekers. Het in 1973 opengestelde Ring Shopping Kortrijk Noord wist zich steeds te hernieuwen en aan te passen aan de wensen van de bezoekers en de noden van de tijd. Met bijna 42 jaar op de teller vertoont de levensloop één constante: het gewaardeerde publiek van 7 tot 77.

Het hele gezin vindt zich terug in Ring Shopping Kortrijk Noord. Het zit ingebakken in de stijl van het huis. Dat blijkt uit het dienstenaanbod, de toegankelijke en familiale sfeer en het winkelaanbod: mode, ontspanning, decoratie, persoonlijke verzorging, voeding, horeca en diensten.

Tal van diensten
We verwennen graag onze bezoekers met onze Gift Cards, gratis wifi, kinderautootjes, kinderwagens, babyvoorzieningen, rolstoelen,  hondenbuggy's, etc. Meer info over onze diensten kan gevonden worden op de volgende link

Een pakket afhalen of verzenden?
Dit kan met de Bpost 24u automaat aan Exit 7
De automaat is bedoeld om bestellingen en leveringen zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren. Pakketten kunnen de klok rond en 7 dagen op 7 worden opgehaald. 
Onze GRATIS vestiairekasten staan in de expositieruimte, op niveau 0, naast de roltrap, aan Casa/Intermezzo. Maak er gebruik van om er uw jas, tas, boodschappen, etc. veilig in op te bergen.

Sympathieke sfeer
Jong en minder jong: altijd welkom! Onze visual met het guitige meisje staat niet voor niets symbool voor 3 generaties: kinderen, mama's en oma's komen allemaal aan hun trekken.

Voor echte winkelfanaten
Ring Shopping Kortrijk Noord is de thuishaven voor meer dan 80 winkels, verspreid over 35 000 m², met ronkende namen als Sports Direct, Tim's, H&M, Hema, C&A, JBC, Albert Heijn, Kruidvat, Casa, Blokker, etc. 

Altijd plaats
Op het gebied van ligging (R8), bereikbaarheid en parking is ons shopping center stevig geworteld en diep verankerd in de regio. Zowel met de auto als het openbaar vervoer zijn we vlot bereikbaar. De combinatie met de ruime (2000 plaatsen) en vooral gratis parking levert dit het ideale recept voor veel ontspannen winkelmomenten.

Altijd open
De interessante openingsuren, van 10 tot 19 uur (vrijdag tot 19u30) en de occasionele winkelzondagen maken het centrum extra aantrekkelijk.


Locatie


Ring Shopping Kortrijk Noord
Ringlaan 34
8500 Kortrijk
Belgiƫ

Powered by ExsitedHosted by EFFIX