Bestel- en verzendingsinfo

Vele vragen kunnen ontstaan bij het kopen in een online winkel. De antwoorden hebben we voor u hier duidelijk onderverdeeld in thematische hoofdstukken. U kunt er gemakkelijk en snel alle belangrijke informatie over de online-shop vinden!

Bezorgen en levertijd

Alle bestelde artikelen op kuurne-brussel-kuurne.be worden geleverd door onze logistieke partner BPost.

De standaard levertermijn in België is 1 tot 3 werkdagen. Alle bestellingen in België worden geleverd met verzendkosten volgens de geldende tarieven van Bpost.

In Nederland bedraagt de standaard levertermijn 3 – 5 werkdagen. Alle bestellingen in Nederland worden geleverd met verzendkosten volgens de geldende tarieven van Bpost.

Betalen

Voor alle bestellingen bij Wielerclub de Koninklijke Sportingclub Kuurne kan je betalen met volgende betaalmiddelen: Bancontact, KBC/CBC Betaalknop, Belfius Direct Net, Creditcard en iDEAL.

Ruilen en retourneren

Als klant heb je recht om, binnen de 14 kalenderdagen te rekenen vanaf de dag volgend op de dag van levering van het product, Wielerclub de Koninklijke Sportingclub Kuurne op de hoogte te stellen dat hij gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht, zonder dat hij daarvoor een schadevergoeding moet betalen, en zonder dat hij daarvoor een reden moet opgeven.

Het herroepingsrecht voor geleverde producten is slechts geldig voor zover het product ook daadwerkelijk teruggestuurd wordt binnen de 14 kalenderdagen te rekenen vanaf de dag volgend op de dag van levering van het product. Het herroepen product moet teruggestuurd worden in nieuwe toestand, in zijn oorspronkelijke verpakking, in perfecte staat en vergezeld van de pakbon en van een volledig ingevuld retourdocument.

Het retourdocument vindt u door te klikken op de link hieronder:

Download het retourdocument

 

Retour en Retourdocument

Elke retour waarvan de afzender niet kan geïdentificeerd worden, zal geweigerd worden. Zodra de 14 kalenderdagen verstreken zijn, is Wielerclub de Koninklijke Sportingclub Kuurne niet meer in staat om de retour te aanvaarden. De retour moet verstuurd worden naar het volgend adres: Wielerclub de Koninklijke Sportingclub Kuurne, Marktplein 9, 8520 Kuurne, België

De kosten en risico’s verbonden aan de retourverzending vallen ten laste van de klant. De terugbetaling van de aankoop zal gebeuren binnen de 30 kalenderdagen na ontvangst van de retour door Wielerclub de Koninklijke Sportingclub Kuurne. Op voorwaarde dat alle voorwaarden zoals hierboven beschreven strikt voldaan zijn. Het bedrag dat terugbetaald wordt zal in elk geval nooit groter zijn dan het door de klant effectief betaalde bedrag

Privacy

Wielerclub de Koninklijke Sportingclub Kuurne respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die verschaft wordt vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Wielerclub de Koninklijke Sportingclub Kuurne zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend ter beschikking stellen aan derden als deze zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.
Indien u hier een vraag niet beantwoord ziet, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers om advies te vragen. Ga naar ons contactformulier en u wordt zo snel mogelijk geholpen.

Pin It on Pinterest

Share This